menu Home
Algemeen

Een déjà vuutje.

Paul | 20 mei 2023

GO Sharing is binnenkort weer terug van weggeweest. Het bedrijf heeft twee vergunningen aangevraagd, deze zijn getoetst en in orde bevonden. Er worden aan het bedrijf twee vergunningen verstrekt voor de duur van vijf jaar. Eén voor de levering van 25 huurbromfietsen en één voor de levering van 40 huurfietsen. Daarnaast is er ook nog ruimte voor een andere bedrijf om 40 huurfietsen in Ridderkerk weg te zetten. Overigens zullen er wel nadere afspraken worden gemaakt over de plaatsing van het huuraanbod in de openbare ruimte. De gemeente wil hierin de regie gaan voeren en we zullen moeten afwachten wat die woorden deze keer waard zijn.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.