menu Home
AlgemeenSport

RVVH start met Walking Football

Paul | 11 mei 2023

RVVH gaat met ingang van het nieuwe voetbalseizoen 2023-2024 starten met Walking Football. Walking Football oftewel “wandelend voetballen”, is een voetbalvorm voor 60 plussers. Het is een laagdrempelige manier om te blijven bewegen. Dit versterkt de zelfredzaamheid en vermindert eenzaamheid of isolement. Mee blijven doen en elkaar ontmoeten is het motto. Daardoor zal er naast fysieke fitheid, ook meer sociale fitheid worden bereikt. Tevens wordt hiermee een maatschappelijke bijdrage verleend aan een zinvolle tijdsbesteding passend bij de groei van de vergrijzende bevolking.

De contactmomenten van het “Walking Football” vinden in principe wekelijks plaats op de donderdag van 10:00 uur tot 13:00 uur gedurende het gehele lopende seizoen. Ter ondersteuning is er rondom de actieve deelnemers een “begeleidingsgroep” samengesteld. Wil je betrokken zijn bij het Walking Football voor het sociale aspect maar kun je i.v.m. fysieke beperkingen niet aan het actieve veldspel deelnemen, dan is deelname aan deze begeleidingsgroep een goede optie. Overigens ben je ook welkom indien je nu lid bent van een andere (voetbal)vereniging.

Is je interesse gewekt maar heb je nog allerlei vragen, kom dan donderdag 25 mei a.s. om 13:30 uur naar de kantine van vv RVVH. Daar hopen we alle antwoorden op je vragen te kunnen geven. Aansluitend op deze informatiebijeenkomst wordt overigens ook direct aangevangen met de inschrijvingen.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.