menu Home
Ingezonden

Belofte maakt schuld!

Paul | 11 mei 2023

Weet u het nog dat de snackbar op het Dillenburgplein werd overvallen? Dat gebeurde op 8 augustus 2019.

Weet u het nog dat de snackbar op het Dillenburgplein voor de tweede keer werd overvallen? Dat gebeurde op 7 september 2022.

Een medewerkster van de snackbar, te weten Diana, had de vette pech dat zij beide keren het slachtoffer was van de overvallers. Dat was de burgemeester ook ter ore gekomen, waarna zij via de politie liet weten het zo erg te vinden dat Diana van haar een bloemetje zou krijgen, gewoon als steuntje in de rug.

Op 9 november 2022 stond de pop-upbus van de Ridderkerkse hulpdiensten op het Dillenburgplein, hoewel … de brandweer ontbrak die dag, een gevalletje van miscommunicatie.

Op die dag was ons bekend dat het toegezegde bloemetje Diana nog steeds niet had bereikt, dus we stuurden de met de bus meegekomen ambtenaar langs Diana, waarna zij zo’n drie kwartier met elkaar hebben gesproken. Uiteraard ging dat tussen de diverse bestellingen door.

Na afloop liet de ambtenaar weten er voor te zullen zorgdragen dat er alsnog een bloemetje aan Diana zou worden bezorgd. Gisteren zijn we met een aantal mensen in de snackbar gaan eten, Diana was er ook en het bloemetje heeft haar nog steeds niet bereikt. Uiterst bijzonder als je zoiets toezegt en dat je je belofte maar niet wil nakomen.

We weten dat de eigenaar van de snackbar en Diana zelf geen poppenkast wilden in de snackbar (dus het moest vooral geen persmomentje van de burgemeester in de snackbar worden), maar dat laat onverlet dat het bloemetje meer dan welkom zou zijn.

Bovendien had dat ook gewoon thuis bij Diana afgeleverd kunnen worden.

Haar adres was en is bij de politie bekend, sterker nog, die had zelfs in eerste instantie in een tweet vermeld dat de overval had plaatsgevonden in de straat waar Diana woonachtig is.

We zijn  reuze benieuwd of de burgemeester de komende dagen nog gebruikt om schoon schip te maken of dat dit één van de eeste vuiltjes is dat door de nieuwe burgemeester moet worden opgepakt.

Je wilt, als nieuwkomer, toch zeker niet het beleid van een onbetrouwbare overheid blijven voortzetten.

Corine Stolk

Written by Paul

Comments

This post currently has 1 comment.

  1. Wim de Vos

    11 mei 2023 at 18:26

    Wooooooo. WEER een gevalletje ATTEMA. !!!. Tot het laatste moment zelfs weer in de fout.
    Had eigenlijk niet anders verwacht.
    Snel de nieuwe burgemeester aanstellen. !!!

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.