menu Home
Sport

Stormloop aan nieuwe talenten bij SV Slikkerveer

Paul | 9 mei 2023

door Arjan ’t Jong

In de afgelopen periode heeft voetbalvereniging SV Slikkerveer veel aanmeldingen gekregen voor nieuwe leden om bij de club op het Reijerpark te komen voetballen. Vanaf maandag 8 mei kwamen maar liefst 63 nieuwe leden op de speciale trainingen af.
,,Het was best wel even een flinke organisatie, maar het gaat lukken om alle kinderen te laten meetrainen tot aan het einde van het seizoen, want alle reguliere teams trainen natuurlijk ook gewoon door. Als kinderen zich aanmelden, kunnen ze doorgaans niet altijd zo maar geplaatst worden in een team. Maar omdat er nu zoveel kinderen zich gemeld hebben in de afgelopen periode vonden we dat we een stapje extra moesten doen, want niets is mooier om die kinderen lekker bezig te zien. Organisatorisch hebben we het binnen het bestuur opgepakt en met behulp van extra jeugdtrainers, die we vanuit onze eerste drie seniorenteams hebben gevraagd om te komen helpen, kunnen we de kinderen tot en met de zomer in ieder geval twee keer in de week laten meetrainen. Dan weten de kinderen of ze na een paar trainingen inderdaad echt lid willen worden en kunnen we kijken hoe we de teams kunnen gaan vormen voor het nieuwe seizoen. Al met al een flinke klus, maar we willen de kinderen graag bij ons laten voetballen’’, vertelt bestuurslid Nick Geluk.
Ook lid worden van SV Slikkerveer? Meld je dan aan via de website: www.svslikkerveer.nl/word-lid/ en vul het interesseformulier in.

Foto: Arjan ’t Jong

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.