menu Home
Politiek

Henri Koppes benoemd tot Erelid EVR

Paul | 8 mei 2023

Op 10 juni 2013 werd de Politieke Vereniging Echt voor Ridderkerk (EvR) opgericht. Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 2 mei jongstleden hebben de leden, op voordracht van het bestuur en ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van EvR, de heer Henri Koppes benoemd tot Erelid van de vereniging. De heer Koppes was in 2013 รฉรฉn van de oprichters van de partij. Met een prachtige oorkonde en een heerlijke fles rode wijn uit zijn favoriete wijngebied werd Koppes verrast tijdens de ALV. De oorkonde werd overhandigd door partijvoorzitter Cora van Vliet. De fles wijn door raadslid Jim Kloos. Henri Koppes wenste de vereniging nog heel veel goede politieke jaren toe, met een leuk team en goede plannen voor Ridderkerk.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.