menu Home
Algemeen

Rommelmarkt Harmonie

Paul | 1 mei 2023

Rommelmarktspullen gezocht!
Dit jaar wordt de jaarlijkse rommelmarkt van Muziekvereniging ‘Harmonie’ Slikkerveer gehouden op
vrijdagavond 19 en zaterdag 20mei. Om dit weer tot een succes te maken zoeken de leden gebruikte spullen. De vereniging is op zoek naar tweedehands tv’s, radio’s, lampen, speelgoed, boeken, kleding, huishoudelijke artikelen en nog veel meer. U kunt tijdens de repetitieavonden uw spullen zelf langsbrengen. Maandag- en dinsdagavond is het muziekcentrum open van 18.30 – 22 uur en donderdagavond van 20 – 22.30 uur. Het clubgebouw van de vereniging is gevestigd aan de Prinsenstraat 76 in Slikkerveer. U kunt ook bellen naar 0180-418072 (na 14.00 uur) voor een ophaalafspraak. Mede dankzij uw hulp hoopt de vereniging weer op geslaagde dagen met een mooie opbrengst en op deze manier zal de duurzaamheid bevorderd worden. Met de rommelmarkt financiert de club onder andere het onderhoud van instrumenten, uniformen en clubgebouw. Daarnaast is het dankzij de rommelmarkt mogelijk om concerten en marsen te organiseren. De leden staan te trappelen om uw mooie tweedehands spullen in ontvangst te mogen nemen.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.