menu Home
Sport

Quooker sponsort Hockeyclub Ridderkerk

Paul | 1 mei 2023

Het tweede seizoen van Hockey Club Ridderkerk is bijna achter de rug en inmiddels is het ledenaantal van HC Ridderkerk fors gegroeid. Waar er vorig jaar met één jeugdteam werd deelgenomen aan de hockeycompetitie zijn dit er inmiddels al 3!

Gezien deze mooie groei is elke financiële steun van harte welkom. We zijn als bestuur dan ook erg blij dat we Quooker hebben mogen verwelkomen als sponsor. Het is goed om te zien dat ook het Ridderkerks bedrijfsleven het belang ziet van sportende kinderen. Mede door de financiële steun van Quooker is het voor Ridderkerkers mogelijk om in eigen dorp hockey in verenigingsverband te beoefenen.

Hockey moet voor elk kind bereikbaar zijn. Daarom heeft HC Ridderkerk zich, met ingang van deze maand, aangesloten bij de aanbieders op de Minimapas. Elk kind kan sowieso 3 keer gratis meetrainen om te kijken of deze sport echt leuk gevonden wordt. Wel even aanmelden natuurlijk, dat kan middels de contactgegevens die op de website www.hcridderkerk.nl staan.

Steeds meer kinderen die hockeyen vraagt natuurlijk ook extra begeleiding. Daarom zijn wij dringend op zoek naar trainers/begeleiders. Mede door de financiële steun van Quooker kunnen we trainers een leuke vergoeding bieden. Mocht je training kunnen en willen geven, dan nodigen we je graag uit om contact op te nemen met Saskia Hoekveen (06 57 45 37 92).

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.