menu Home
Sport

Slikkerveer 3 flikt het hem weer

Paul | 23 april 2023

door Arjan ’t Jong

Op zaterdag 22 april 2023 kon er al weer gejuicht worden op het Sliknest voor de spelers van Slikkerveer 3 Zaterdag. Vroegtijdig werd het kampioenschap in de wacht gesleept. Met 4-0 werd Berkel verslagen en daarna volgde het feestje van het ”Bierteam”. Voorzitter Rinus Hitzert reikte na afloop de kampioensschaal uit aan aanvoerder CJ Guzman. Vorig jaar kon er ook al een kampioensfeestje gebouwd worden en dit jaar dus weer. Misschien dat er zelfs nog meer in zit, want binnenkort volgt nog de halve finale van het bekertoernooi.

Het team bestaat uit: CJ Guzman, Jaimy van der Nat, Duncan van der Nat, Davey Forman, Robbie Forman, Dave van Mil, Maarten van Gelder, Job Groeneweg, Jhonny Hagoort, Jordan Capitein, Mark Verbeek, Sven Willemstein, Lorenzo Dizzy, Max Noorlander, Deejay van Galen, Jan Zendman, Romano Kuiper en Ray Kouwen.

Foto: Roelie ’t Jong

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.