menu Home
Algemeen

Extra dansles voor 60-plussers

Paul | 3 april 2023

Vanaf woensdag 12 april wordt er een extra les DansMee voor 60-plussers aangeboden. Bij DansMee 60+ beweegt u op mooie muziek zonder ingewikkelde oefeningen.

Onder leiding van de enthousiaste dansdocent Emma de Bruin ontdekt, ontwikkelt en vergroot u uw natuurlijke bewegingsmogelijkheden. U heeft geen danspartner of danservaring nodig. Deze leuke activiteit is voor de 60-plusser die gezellig en lekker wilt bewegen op mooie muziek en waarbij er ook nog gewerkt wordt aan de conditie, souplesse, coördinatie en kracht.

Door te dansen stimuleert en traint u uw hersenen en daarmee uw geheugen en denkvermogen. Die creativiteit draagt vervolgens weer bij aan uw mentale gezondheid. Zo is dansen niet alleen gezond voor uw lichaam maar ook voor uw geest.

Vorig jaar is er gestart met deze activiteit maar al snel zat de groep vol. Nu is het tijd om een tweede groep te starten in het gemeentehuis. Alle deelnemers van de reservelijst zijn geïnformeerd maar er is nog plaats. Vanaf woensdag 12 april start de tweede groep. De tijd is van 13.00 – 14.00 uur. Na afloop kan er lekker met elkaar nagepraat worden met een lekker kopje koffie/thee.

Er kunnen maximaal 10 deelnemers meedoen, dus meld u snel aan voor een gratis proefles want er is nog een enkele plek vrij. De locatie is de danszaal van de Muziekschool in het Plein, Koningsplein. Deze zaal heeft een fijne dansvloer, spiegel en geluidsinstallatie.

DansMee 60+ is een samenwerkingsverband tussen Muziekschool Ridderkerk en Facet Ridderkerk. Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met Jesper Lagendijk via jesper.lagendijk@facetridderkerk.nl of 0180 – 432 350.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.