menu Home
cultuur

Kinderdag van ToBe tijdens Dordt in Cello

Paul | 29 maart 2023

In mei is Dordrecht de stad van de Cello! Ook voor deze editie heeft ToBe weer een speciale Kinderdag georganiseerd op Hemelvaartsdag, donderdag 18 mei, in het Energiehuis. Een educatieve dag voor kinderen van 6 t/m 12 jaar die cello spelen. Een dag vol repetities, workshops, lunch, een eindpresentatie én een familieconcert. De kinderdag biedt een unieke kans om de magie van de cello te beleven.

Deelname & kosten

Deelname aan deze cello Kinderdag kost eenmalig €45,00 en is inclusief repetities van de vakdocent, een workshop, een lunch én gratis entree voor het familieconcert met één ouder/verzorger.

Na aanmelding ontvang je, ter voorbereiding, enkele weken voor aanvang de bladmuziek per mail.

Het familieconcert met Valentijn Jeukendrup

Ter afsluiting is er een concert met Valentijn Jeukendrup. Hij won prijzen zowel bij het Britten Celloconcours in 2021 als in de regiofinale van het Prinses Christina Concours in 2022. Onlangs benoemd tot “jonge held” in het televisieprogramma Podium Klassiek.

Entree is gratis voor alle deelnemers van de Kinderdag en één ouder/verzorger. Broertjes, zusjes, familieleden en overige belangstellenden kunnen hiervoor een kaartje kopen á 6 euro via de website van Dordt in Cello.

Kinderdag Dordt in Cello,_Valentijn Jeukendrup

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.