menu Home
Algemeen

Start inschrijving Avond4daagse Ridderkerk 2023

Paul | 28 maart 2023

Sportieve Ridderkerkers kunnen ook dit jaar de wandelschoenen weer uit de kast halen, want maandag 22 t/m donderdag 25 mei is het tijd voor een nieuwe editie van de Avond4daagse. Zaterdag 1 april 2023 start de inschrijving van de 75e editie. De kosten voor deelname zijn €7,50 per persoon.

Inschrijven

Inschrijven voor de Avond4daagse is mogelijk via de website www.avond4daagse-ridderkerk.nl voor individuele wandelaars en groepen. Individuele wandelaars ontvangen ieder een eigen startkaart. Scholen en verenigingen worden uitgenodigd om als groep in te schrijven. Dit heeft een aantal voordelen: zo ontvangen groepen een gezamenlijke startkaart en starten zij vanaf een eigen plaats op het start/finishterrein. Daarnaast worden de medailles vooraf gebundeld en per groep uitgereikt. Heb je interesse om als groep deel te nemen? Stuur dan een bericht naar avond4daagserkerk@gmail.com. Deelnemers met een Ridderkerkpas kunnen zich inschrijven via Facet Ridderkerk. De voorinschrijving stopt maandagavond 8 mei om 19:00 uur.

Een extra feestelijke editie

Het gekozen thema dit jaar is FEEST! We vieren dat de Avond4daagse 75 jaar geleden voor het eerst gehouden werd. Niet alleen de Avond4daagse viert feest, ook Stichting Evenementen Ridderkerk (waar de werkgroep Avond4daagse onderdeel van is) viert haar 50-jarige jubileum. De Avond4daagse viert dit tijdens het evenement zelf, maar ook door de tentoonstelling “In de voetsporen van de Avond4daagse’. Deze is van 7 juni tot 22 juli 2023 te bezoeken in de Oudheidkamer. We kijken ernaar uit om dit bijzondere jubileumjaar met alle wandelaars en toeschouwers te vieren.

Starttijd en locatie

De starttijd voor de Avond4daagse is dagelijks om 18:30 uur. Op maandag, dinsdag en woensdag starten we vanaf het Reijerpark en donderdag vanaf de parkeerplaats bij Albert Heijn in het centrum. Donderdagavond tijdens de slotavond in het centrum is iedereen welkom om de wandelaars op een feestelijke manier binnen te halen. 

Meer informatie

Actuele informatie over de Avond4daagse vind je op de website, Facebook en Instagram. Wil je meer informatie of heb je interesse om je als vrijwilliger te verbinden aan de Avond4daagse? Neem dan via de website www.avond4daagse-ridderkerk.nl contact met ons op. 

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.