menu Home
Algemeen

Huisarts Jeanette Caljouw spreekt over “stress en ouder worden”

Paul | 27 maart 2023

Op dinsdag 18 april organiseert Ridderkerk Langer Gezond in samenwerking met Facet Mantelzorg een informatiebijeenkomst over stress en ouder worden.

Om gezond ouder te worden is gezonde voeding, bewegen en slaap erg belangrijk. Maar ook stress is een thema wat in dit rijtje thuishoort. Stress bij ouderen komt vaker voor dan u denkt. Stressoren bij het ouder worden kunnen te maken hebben met veranderingen in het leven zoals pensioen, gezondheid, rouw & verlies en mantelzorg. Het is een belangrijk thema waar bijna iedereen wel mee te maken krijgt. Daarom bieden wij een interessante bijeenkomst aan vol met tips, adviezen en praktijkvoorbeelden.

Deze avond wordt verzorgd door Jeanette Caljouw, huisarts in Ridderkerk met ondersteuning van leefstijlcoach Cathy van Es en mantelzorgconsulent Esther de Meza. Tijdens deze interactieve avond zal stil worden gestaan bij de volgende vragen: Hoe werkt stress? Wat zijn de signalen van stress en wat zijn de gevolgen? Hoe kun je een te hoge mate van stress voorkomen?

Belangstellenden van deze avond gaan de deur uit met informatie en praktische handvatten om gezond om te gaan met stress.

Op dinsdag 18 april is iedereen van harte welkom op de locatie De Veldschuur, Pruimendijk 137. De voorlichting is van 19:15 – 21:00 uur, inloop vanaf 19:00 uur. De koffie en thee staat klaar. De voorlichting is gratis te bezoeken.

Voor meer informatie en inschrijven kunt u contact opnemen met Facet Ridderkerk via email info@facetridderkerk.nl of telefonisch 0180 – 432 350.

Ridderkerk Langer Gezond – Jeanette Caljouw

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.