menu Home
Sport

Feest bij E1 jeugd Saturnus’72

Paul | 27 maart 2023

door Hans Muntz

Je mag bij deze jonge handbaljeugd eigenlijk niet praten van een kampioenschap. De uitslagen van wedstrijden worden niet omgezet in een ranglijst. Maar als je in de zaal alles gewonnen hebt, mag je toch spreken over een feestje.  

Onder leiding van de jeugdtrainers Carl Kleeser, Evy van Bockel en Brent Muller heeft de ploeg een zaalseizoen getraind en gespeeld om het handballen onder controle te brengen. Het resultaat mag er wezen. Om de kwaliteit verder te verbeteren gaat de ploeg al tijdens de veldcompetitie in een hogere categorie spelen. Als het nieuwe D3 team gaan ze in het voorjaar proeven hoe het is in een echte competitie en dat zal best spannend zijn. Maar eerst kon er afgelopen zaterdag een klein feestje gevierd worden. 

E 1 kampioen, foto Saturnus’72.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.