menu Home
Algemeen

Progam Vastgoed koopt bouwgrond van 2 hectare op Nieuw Reijerwaard

Paul | 20 maart 2023

Op donderdag 2 maart tekende de Barendrechtse projectontwikkelaar Progam Vastgoed de koopovereenkomst voor ruim 2 hectare (20.089 m²) bouwgrond aan de Laurierweg op Nieuw Reijerwaard. Progam gaat hier een bedrijfspand realiseren bestemd voor bedrijven in de agro-vers-foodsector.

Directeur Gert-Jan Metselaar ondertekende namens de Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard (GRNR) de koopovereenkomst: “Het duurzame uitgangspunt van Progam Vastgoed sluit goed aan op de visie van Nieuw Reijerwaard. We zijn heel blij met de interesse van Progam voor Nieuw Reijerwaard en de mogelijkheid tot uitbreiding voor nieuwe bedrijven in de AGF-sector.”

Foto: van boven naar onder (vlnr): Henri Stoop (Progam), Lotte Rooijakkers (GRNR), Hans Everts (Progam), Taco Jansen Verplanke (Progam), Gert-Jan Metselaar (GRNR)

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.