menu Home
Algemeen

Magazine van Ridderkerk Langer Gezond

Paul | 13 maart 2023

Het magazine van Ridderkerk Langer Gezond is een uitgave van Facet Ridderkerk en vertelt je alles over een gezonde leefstijl. Hoe kun je die bereiken en vooral, hoe hou je een gezonde leefstijl vast.

Ons magazine is een krachtige bron van inspiratie en informatie op het gebied van een gezonde leefstijl. We leven in Nederland steeds langer, maar helaas niet altijd gezonder.

Het is daarom belangrijk om goed voor onszelf te zorgen, zodat we zo lang mogelijk kunnen genieten van het leven. Ridderkerk Langer Gezond biedt hierbij de helpende hand.

In het magazine vind je interessante artikelen over gezonde voeding, beweging, een goede nachtrust, maar bijvoorbeeld ook over het ouder worden en waar je dan allemaal mee te maken krijgt. Er zijn gevarieerde interviews met diverse mensen uit Ridderkerk. Bijvoorbeeld over gezonde producten waar je heerlijke maaltijden mee kunt bereiden. Of wat dacht je van zwemmen in koud natuurwater? Maar ook aan je veiligheid is gedacht, want weet je wat je moet doen als blijkt dat je te maken hebt gehad met oplichting? Ricky Molly, wijkagent Bolnes, vertelt je er alles over.

Bovendien bevat dit nummer allerlei tips en weetjes over een gezonde nachtrust en diverse tips om in beweging te zijn; aan jou de keuze om dat individueel of in groepsverband te doen.

Ons magazine is  te vinden in allerlei openbare ruimten in Ridderkerk, zoals gemeentehuis en bibliotheek, diverse wijkcentra en natuurlijk bij Facet Ridderkerk zelf. Je bent van harte welkom aan de Schoutstraat 5 om een gratis exemplaar op te halen.

Neem ook even een kijkje op onze website: www.ridderkerklangergezond.nl en lees daar ons eerste exemplaar. Je zult veel plezier beleven aan ons mooi vormgegeven magazine.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Facet Ridderkerk en vraag naar onze leefstijlcoach Cathy van Es; telefoon: 0180 – 432350.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.