menu Home
Algemeen

Repair Café Bolnes

Paul | 7 maart 2023

Vrijdag 10 maart van 13-15:30 uur vindt het Repair Café Bolnes plaats. Heeft u defecte goederen zoals een lamp, stofzuiger, koffieapparaat, föhn, stereo, kopieerapparaat of heeft je fiets een lekke band, loopt de fietsketting niet meer lekker, dan kun je deze laten repareren. Tevens is een medewerker aanwezig die naai- en herstelwerkzaamheden verricht, denk aan het inkorten van broeken, jurken, rokken, mouwen, een naad is los of het maken van een kapotte rits. Vele goederen zijn inmiddels gerepareerd en hebben een tweede leven gekregen. Weggooien is zonde en laat je goederen nakijken. Het team vrijwilligers zit voor u klaar. Repair Café Bolnes, WVC Bolnes Noordstraat 255 A.

Voor informatie, vragen of ideeën neem contact op met de Sociaal Makelaars sociaalmakelaar@facetridderkerk.nl

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.