menu Home
Sport

Cruciale wedstrijd handbal dames

Paul | 5 maart 2023

door Hans Muntz

Zondagmorgen om 10.30 uur staat er een belangrijke wedstrijd voor de dames van Drechtsteden op het programma. Hercules 3 staat met 4 punten één punt boven Drechtsteden die op de laatste plaats staat. Winst is van groot belang.

De laatste weken kreeg de ploeg van Bart Keijzer nederlaag op nederlaag te verwerken. “Ploegen uit het linker rijtje waren veel te sterk. Toch zag ik in diverse wedstrijden leuke spelpatronen terug. Met name in de laatste wedstrijd tegen koploper Foreholte hebben we fases goed gespeeld. Met deze positieve instelling kunnen we de laatste drie wedstrijden dan ook met vertrouwen tegemoet zien”.

De wedstrijd tegen Hercules 3 staat om 10.30 uur in Ridderkerk geplant. Deze degradatie kraker wordt gespeeld in de Reyerhal op het Reyerpark.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.