menu Home
Algemeencultuur

Trek de wereld rond met de Harmonie Slikkerveer.

Paul | 21 februari 2023

door Corine Stolk

Een ieder die me een beetje kent, weet dat ik de Harmonie Slikkerveer een warm hart toedraag. In de wijk maar ook daar buiten zijn de muzikanten van de Harmonie bekend van tal van activiteiten. Dit jaar heeft de Harmonie iets nieuws bedacht, een muzikale reis rond de wereld met quizvragen. Het kost maar 5 euries per persoon, daar krijg je één consumptie voor en een gezellige, muzikale avond. Dus komt allen en zorg ervoor dat de zaal vol komt te zitten.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.