menu Home
Gemeente Nieuws

Valentijnsdiner: het kan weer

Paul | 17 februari 2023

In Villa California, een bedrijfsverzamelgebouw op de grens van Ridderkerk en Barendrecht, vond vrijdag het Valentijnsdiner plaats. Het was een jarenlange traditie, tot corona begin 2020 roet in het eten gooide. Maar vrijdag kon dan toch weer gedineerd worden.

Wethouder Edward Piena opende het feestelijke diner, dat werd bereid en geserveerd door ondernemers die in Villa California gevestigd zijn. Verschillende Ridderkerkse bedrijven helpen het feest met ingrediënten voor de maaltijd.

De gasten waren ouderen uit Ridderkerk en een aantal gemeenten uit de regio. Met dit uitje naar Villa California waren ze er weer even uit. Niet alleen met dankzij het lekkere eten, ook door de (Nederlandstalige) muziek die klonk.

De ondernemers bieden het diner ook aan als een dankbetuiging aan de generatie die Nederland weer heeft opgebouwd na de moeilijke jaren van de Tweede Wereldoorlog.

Wethouder Piena wenste de bijna honderd gasten een fijne avond toe. Hij zei te hopen dat de avond ook weer mooie contacten oplevert tussen de gasten onderling.

Foto’s: Jos Wesdijk, gemeente Ridderkerk

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.