menu Home
Sport

Opnieuw flinke nederlaag handbalsters.

Paul | 6 februari 2023

door Hans Muntz

Opnieuw hebben de handbalsters van Drechtsteden een flinke nederlaag geleden. Bij Saturnus Leiden werd met 24-7 ruim verloren.

Drechtsteden komt uit in de tweede klasse A waarin een duidelijke scheiding is tussen de grote sterke bovenkant (vijf ploegen) van de ranglijst en de laatste vier. Onderin zijn de verschillen klein. In wedstrijden tussen de boven en onderkant van de ranglijst worden regelmatig grote uitslagen genoteerd. Verloor de ploeg vorige week van de nummer drie, zondag werd het een ruime nederlaag tegen nummer 2 van de ranglijst. Opnieuw moest de ploeg worden aangevuld met vijf spelers die zondag ook in het tweede uitkwamen. Het werd een ongelijke strijd die op strakke wijze geleid werd door scheidsrechter van der Meer. Volgens coach Bart Keijzer floot zij de wedstrijd compleet dood waardoor Drechtsteden niet in het spel kon komen. Maar, zij Keijzer ook, deze tegenstander was wel een maatje te groot.

In de competitie resteren nog vijf wedstrijden. Zondag komt al om 10.00 uur WPK/Westlandia op bezoek. Deze ploeg bezet momenteel de vijfde plaats en is wederom een zware tegenstander. Toch legt Keijzer zich niet op voorhand neer bij een nederlaag. “Ook zondag zullen we alles doen wat binnen ons vermogen ligt om een goed resultaat te halen. We moeten ons handhaven in de tweede klas. Volgend seizoen komen er speelsters over van het succesvolle A team, wat zondag ongeslagen kampioen gaat worden, en die moeten op niveau kunnen spelen”.   

Opnieuw een nederlaag, foto Ruud de Jong

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.