menu Home
Algemeen

Nieuwe website Brede School Ridderkerk online

Paul | 23 januari 2023

De nieuwe website van de Brede School Ridderkerk is online! Naast een nieuwe website heeft de Brede School ook een nieuw logo en huisstijl. Op de vernieuwde website kun je per wijk zien wie jouw Brede School Wijkcoördinator is en welke activiteiten er zijn.

Via de website van de Brede School kunnen ouders hun kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar opgeven voor diverse naschoolse activiteiten. Denk hierbij aan sportactiviteiten zoals buurtsport of hockey, maar ook creatieve workshops zoals t-shirts ontwerpen of nestkastjes timmeren. Ook leren koken of het uitpluizen van uilenbollen zijn activiteiten die georganiseerd worden.  

Benieuwd naar welke activiteiten er in jouw wijk worden georganiseerd? Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.bredeschoolridderkerk.nl.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.