menu Home
Politie

Instap en arrestatie aan de Doctor Schaepmanstraat in Ridderkerk

Paul | 22 januari 2023

Getuigen melden dat er vanmorgen een instap en arrestatie heeft plaatsgevonden aan de Doctor Schaepmanstraat in Ridderkerk. Het gaat helaas niet om de voortvluchtige schutter van het schietincident bij Walburg in Zwijndrecht op zaterdagmiddag. Het arrestatieteam had zich verzameld bij de brandweerkazerne en via BGTV ( Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten ) na een melding van geluidoverlast en mogelijk een vuurwapen in de woning is de instap gedaan en zijn er twee personen gearresteerd.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.