menu Home
Gemeente Nieuws

Enquête over ontmoetingsplek in centrum

Paul | 18 januari 2023

We onderzoeken of er behoefte is aan een ontmoetingsplek in het centrum. Wilt u meedenken? Vul dan onze vragenlijst in.

Een tijdje geleden heeft de gemeente, samen met inwoners en andere organisaties, nieuwe plannen gemaakt voor het centrum. Dit plan ging vooral over de winkels en de openbare ruimte.

Naar de enquête(externe link)

Wijkcentrum

Tijdens de bijeenkomsten is toen ook vaker gesproken over ‘ontmoeten’. Er werd gezegd dat in het centrum eigenlijk geen goede ontmoetingsplek voor inwoners is. In andere wijken van Ridderkerk zijn dat de wijkcentra. Daarom doet de gemeente nu een onderzoek of er inderdaad behoefte is aan zo’n plek in het centrum, een wijkcentrum.

Anderen ontmoeten

In het centrum is bijvoorbeeld de bibliotheek een plek waar mensen een kop koffie kunnen drinken en gebruik kunnen maken van een computer, een krant kunnen lezen et cetera. In het theater in het gemeentehuis wordt op dinsdagochtend een koffieochtend georganiseerd voor ouderen. En misschien zijn er nog andere plekken waar u als inwoner anderen ontmoet. Of wordt er een plek gemist? Vertel het ons door de vragenlijst in te vullen. Dit is anoniem. 

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.