menu Home
Algemeen

NLdoet 2023 voor nuttige vrijwilligersacties

Paul | 10 januari 2023

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart is er weer NLdoet. Sociaalmaatschappelijke organisaties in heel het land doen mee onder de vlag van het Oranje Fonds. Ook Ridderkerk doet mee. Deze grote vrijwilligersactie is de kans voor stichtingen, verenigingen, zorginstellingen, cultuur- en natuurcentra om een grote klus te klaren, de eigen organisatie te promoten én vooral om nieuwe vrijwilligers te werven.

Heb je als organisatie een leuke klus? Moet het gebouw nodig opgeknapt worden, is de locatie aan een opfrisbeurt toe, wil je een verwendagje voor de bewoners in het verzorgingshuis, het terrein of natuurgebied zomer-klaar hebben of heb je een andere zinvolle activiteit of nuttige klus? Je kunt je nu al aanmelden. Je ontvangt een promotiepakket. Tevens kan je een aanvraag doen voor een financiële bijdrage voor jouw actie of klus (op=op). Aanmelden kan via www.nldoet.nl, daar vind je ook de voorwaarden en handige tips, draaiboeken en PR materiaal.

Facet Vrijwilligerssteunpunt is intermediair voor NLdoet, zij helpen je graag verder met informatie en advies. Facet Vrijwilligerssteunpunt, telefoon 0180 – 430 440, vragen naar Junaidah Beun, junaidah.beun@facetridderkerk.nl.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.




This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.