menu Home
Advertorialcultuur

Landvast Top 2000 Borrelcafé

Paul | 21 december 2022

Wat is dit jaar snel voorbijgegaan. Nog een paar dagen en daarna luiden we het nieuwe jaar alweer uit. En wij doen dat met niets liever dan met de hits van de Top2000. Het Top 2000 Café van NPO Radio 2 wordt na twee jaar coronabeperkingen weer voor het publiek geopend. Wil jij een klein beetje van deze sfeer proeven? Kom dan vrijdagavond 30 december naar Landvast in Alblasserdam om mee te kijken op groot scherm.

Landvast Top 2000 Borrelcafé

Op vrijdag 30 december sluiten we bij Landvast het jaar alvast gezellig af met het Top 2000 borrelcafé. Een avond vol met de beste hits uit de Top2000 op het grote scherm, live uitgezonden vanuit Hilversum. Er is een vrije inloop vanaf 18:00 uur. We hebben speciaal bier en een heerlijke borrelkaart. Tijdens de avond maakt u kans op een Film&Eten arrangement voor 2 personen, tijdens onze oliebollen winactie. Daarnaast is het event gratis te bezoeken. Reden genoeg om langs te komen met vrienden of familie. Tickets zijn via de website www.landvast.nl te bestellen.

Top 2000

Ieder jaar wordt er vanaf 24 december non-stop afgeteld naar het nieuwe jaar met de 2000 beste hits allertijden. De Top2000 wordt samengesteld doormiddel van publiekstemmen. De lijst is al sinds 1999 een fenomeen onder de muziekliefhebbers. De studio van NPO Radio 2 in Hilversum wordt omgetoverd in een gezellig Top2000 Café.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.