menu Home
Gemeente Nieuws

Hekken om grasveld Werfkade

Paul | 2 december 2022

Aan de Werfkade, ter hoogte van het Loodspad, zijn vrijdagmiddag hekken geplaatst rondom het grasveld.

Er zijn problemen ontstaan met de waterkerende damwandconstructie. Dit leidt vooralsnog niet tot grote problemen. Om te voorkomen dat het gras rondom het gebied van de damwand wegzakt, is uit voorzorg een deel van het gebied afgezet. De komende dagen kunnen omwonende tijdelijk geen gebruik maken van het grasveld. De gebouwen aan de Werfkade staan op veilige afstand van de damwand, waardoor dit niet tot verdere zorgen leidt. De bewoners krijgen komende week een brief met nadere informatie.

Planning

Volgende week wordt het onderzoek naar de damwand voortgezet. De gemeente Ridderkerk hoopt de onzekerheid over de ondergrond van het grasveld zo snel mogelijk weg te kunnen nemen. In de tussentijd wordt de situatie goed in de gaten gehouden.

Foto Google Earth

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.