menu Home
Algemeencultuur

Activiteiten december in de bibliotheek Alblasserdam

Paul | 1 december 2022

Digilab thema vliegen.

Een vliegtuig kan vliegen door handig gebruik te maken van luchtdruk. Welke krachten zijn er nodig om iets te laten vliegen? Kom er achter tijdens deze workshop. Workshop is voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Kosten zijn 3 euro voor leden en 4 euro voor niet leden. Aanmelden via de website: www.debibliotheekaanzet.nl/activiteiten


Praktische informatie
Wat:            Digilab thema vliegen
Wanneer:      Dinsdag 13 december

Waar:           Bibliotheek Alblasserdam

Voor wie:      kinderen 8 t/m 12 jaar prijs is 3 euro voor leden en 4 euro voor niet leden. Aanmelden via de website.

—————————————————————————————————

Digilab Crea

Tijdens het digilab crea maken we de tofste dingen. Soms gebruiken we de lasersnijder of 3d printer maar ook gewoon scharen lijm en karton. Dit keer maken we een rendier met een lampje. De workshop is voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Kosten zijn 3 euro voor leden en 4 euro voor niet leden. Aanmelden via de website: www.debibliotheekaanzet.nl/activiteiten

Praktische informatie
Wat:            Digilab Crea
Wanneer:      Dinsdag 20 december

Waar:           Bibliotheek Alblasserdam

Voor wie:      kinderen 8 t/m 12 jaar prijs is 3 euro voor leden en 4 euro voor niet leden. Aanmelden via de website.

Meezing feest

Donderdag 22 december maken we er een gezelligboel van in de bibliotheek. Samen met Arthur Shorty van United by music maken we er een meezingfeest van. Deze middag staat geheel in het teken van de leukste kerstliedjes. Kom dus gezellig luisteren en zingen onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers. We starten deze middag om 15.00 uur tot 16.45 uur. Het meezingfeest is gratis maar aanmelden is wel verplicht. Aanmelden kan via de website of aan de balie van de bibliotheek.

Praktische informatie
Wat:            Meezingfeest

Wanneer:      Donderdag 22 december

Waar:           Bibliotheek Alblasserdam

Voor wie:      Volwassenen entree is gratis aanmelden verplicht.

Digilab thema kriebelen

Kriebelen in het digilab? Dat klinkt best gek! Kom ontdekken wat kriebelen te maken heeft met technische of digitale snufjes. Nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan via de website. Het digilab is voor kinderen van 8 t/m 12 jaar kosten zijn 3 euro voor leden en 4 euro voor niet leden.

Praktische informatie
Wat:            Digilab kriebelen

Wanneer:      Dinsdag 27 december

Waar:           Bibliotheek Alblasserdam

Voor wie:      kinderen 8 t/m 12 jaar prijs is 3 euro voor leden en 4 euro voor niet leden. Aanmelden via de website.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.