menu Home
Algemeen

Meer lichtjestours op de FutureLand Ferry

Paul | 17 november 2022

Winactie: maak bij Port Pavilion kans op tickets voor de lichtjestour over Maasvlakte 2

De korte, donkere winterdagen zijn weer aangebroken. Dat betekent dat de lichtjestours van FutureLand weer van start gaan. Bewonder aan boord van de FutureLand Ferry het spannende spel van donker en licht en verwonder je over de talloze lichtjes. Bij Port Pavilion maak je kans op tickets voor deze bijzondere rondvaart.

Culinaire lichtjestours

Met de lichtjestour maak je een bijzondere vaartocht in het donker langs de moderne terminals van Maasvlakte 2. Je vaart vlak langs de grootste containerschepen ter wereld en ontdekt de sprankelende lichtjes. Extra bijzonder is dat dit jaar een aantal vaartochten omgedoopt is tot culinaire lichtjestour. Je geniet aan boord van de FutureLand Ferry van een smaakvol vijfgangendiner terwijl je door de modernste haven van Europa vaart. De normale en culinaire lichtjestours vinden plaats op diverse data in december, januari en februari. Meer info vind je op futureland.nl

Winactie: tickets voor een lichtjestour

Bij Port Pavilion maak je kans op twee tickets voor de lichtjestour of twee tickets voor de culinaire lichtjestour. Wie kans wil maken op de tickets, stuurt een e-mail met voor- en achternaam voor zondag 4 december naar info@portpavilion.com o.v.v. winactie lichtjestour. Geef ook aan of de voorkeur uitgaat naar een normale of culinaire lichtjestour. Uit de inzendingen trekt Port Pavilion de winnaar. De winnaar wordt uitgenodigd bij Port Pavilion aan de Schiedamsedijk 68 in Rotterdam. Een HavenHost verwelkomt de winnaars feestelijk en doet het verhaal van de haven uit de doeken. Ook deelt hij of zij de leukste tips in het havengebied en overhandigt uiteraard de gratis tickets.

Over Port Pavilion Port Pavilion is het haveninformatiepunt van Havenbedrijf Rotterdam aan de Schiedamsedijk 68 in Rotterdam. Bezoekers krijgen hier informatie en inspiratie aangereikt voor recreatieve bezoeken aan de Rotterdamse haven. Het haveninfopunt is open van dinsdag t/m zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur en zondag tussen 11.00 en 17.00 uur, de toegang is gratis.

Foto: Arnold Jansen, Lichtjestour

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.