Spartaan’20 laat RVVH kansloos

Paul | 13 november 2022

door Theo Leenheer

RVVH kon zaterdagmiddag geen vuist maken tegen het Rotterdamse Spartaan’20, overgekomen uit de zondag eerste klasse. Ondanks het vele balbezit dwongen de Ridderkerkers te weinig af. De in aanvallend opzicht snelle en veel gevaarlijkere Rotterdammers scoorden al vroeg de 0-1. RVVH kon daar in deel één nog wel enig gevaar tegenover zetten middels wat schoten maar duidelijk was dat Spartaan’20 met hun uitvallen grotere kansen creëerden.

Helemaal na de rust was het meer wachten op de 0-2 dan op de 1-1. De gasten raakten twee keer de aluminium dwarsligger alvorens ze diep in de blessuretijd alsnog de wedstrijd definitief beslisten en daarmee verdiend drie punten bijschreven.

RVVH – Spartaan’20 0-1 (0-2)

8.Baldeh Baldeh 0-1
90+5.Baldeh Baldeh 0-2

Scheidsrechter: T. Gommans

Gele kaarten: Asare en Chouaibi (Spartaan’20) en Pires Tavares en Van Barneveldt (RVVH)