menu Home
Gemeente Nieuws

Vacature burgemeester Ridderkerk opengesteld

Paul | 11 november 2022

Op 11 november 2022 heeft de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties op advies van de commissaris van de Koning van Zuid-Holland de vacature voor de nieuwe burgemeester van Ridderkerk opengesteld.

Sollicitanten kunnen hun brief schrijven aan Zijne Majesteit de Koning en sturen die brief naar de commissaris van de Koning. Men kan bij het solliciteren ook gebruikmaken van de digitale sollicitatiebrief (inloggen met DigiD).

De brief moet uiterlijk op vrijdag 2 december 2022 bij de commissaris binnen zijn.

Met de sollicitatieprocedure wordt een opvolger gezocht voor burgemeester Anny Attema, die van 1 oktober 2010 tot 1 oktober 2022 burgemeester was van Ridderkerk en nu waarnemend burgemeester is in deze gemeente.

Informatie over de procedure en relevante documenten, waaronder de profielschets vindt u op de website van de provincie Zuid-Holland (zoek op burgemeestersvacatures) en www.ridderkerk.nl/nieuweburgemeester.

Foto: Jos Wesdijk, gemeente Ridderkerk

De Zuid-Hollandse Commissaris van de Koning Jaap Smit was maandag in Ridderkerk om de profielschets voor de nieuwe burgemeester in ontvangst te nemen.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.