menu Home
Algemeen

Filmvoorstelling voor Giganten    

Paul | 17 oktober 2022

Op donderdag 24 november biedt Facet Vrijwilligerssteunpunt een filmvoorstelling aan voor Ridderkerkse vrijwilligers. De middag is een cadeautje in de aanloop naar de Landelijke Vrijwilligersdag begin december. Op deze dag worden vrijwilligers in heel het land bedankt en in het zonnetje gezet.

Op het programma staat een recente verfilming van de bekende musical die zich afspeelt in het New York van de jaren vijftig. De film toont een tijdloos liefdesverhaal en rivaliserende jeugd vergezelt van geweldige muziek. Naast de ingrediënten als romantiek, drama, spanning, dans en muziek maken de decors, kostuums en choreografie de film een echte beleving!

De filmmiddag voor Giganten is op donderdag 24 november van 13.15 uur tot 17.00 uur in Theater Het Plein. De Giganten worden ontvangen met koffie/thee en lekkers. Tussendoor is er een pauze met een hapje en drankje.

Vrijwilligers kunnen een ticket reserveren via de balie van Facet Ridderkerk aan de Schoutstraat 5, telefoon 0180 – 432 350 of via email inschrijven.vsp@facetridderkerk.nl. Dit onder vermelding van de organisatie of vrijwilligersplek waar men actief is. Ook kunnen vrijwilligersorganisaties tickets aanvragen voor hun organisatie. Reserveren kan tot 18 november, het aantal plaatsen is beperkt.

De middag wordt georganiseerd met medewerking van Filmhuis Ridderkerk en de Bibliotheek AanZet.

Onder voorbehoud staat er op vrijdag 25 november een avondvoorstelling gepland met een andere film. Meer informatie volgt zodra dit definitief is.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Facet Vrijwilligerssteunpunt via 0180 – 430 440  of vrijwilligerssteunpunt@facetridderkerk.nl.  

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.




This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.