menu Home
Algemeen

Gezelligheid kent geen tijd.

Paul | 6 oktober 2022

door Corine Stolk

In de week tegen de eenzaamheid worden er overal tal van activiteiten georganiseerd.

In Slikkerveer besloten een aantal mensen het eens op een andere manier aan te pakken.

Gewoon door het woord “eenzaamheid” in de ban te doen en om vooral de gezelligheid door en met elkaar te vieren met een high tea. Het idee werd vervolgens voorgelegd aan de dames en heren van de koffieclub in de Christus-is-Koning-kerk. Een “clubje” dat ten tijde van corona in de zomer van 2020 werd opgestart. De kerk stelt sedert de start de ruimte, de koffie en de thee ter beschikking, en dat mag ook weleens worden vermeld. Onderling wordt er gezorgd voor wat lekkers bij het bakje koffie en/of het glas thee. De dames en heren waren direct enthousiast en de dominee die op dat moment ook aanwezig was, zegde toe een appeltaart te zullen bakken. Op enig moment kwam het één van de bestuursleden van het Wijkideeteam Slikkerveer ter ore en zij besloot na onderling overleg de high tea te zullen sponseren.

Op woensdag 5 oktober 2022 was het dus zover: koffie, thee en heel veel lekkers, zowel zoete als hartige hapjes. Een grote opkomst, bijna 60 mensen inclusief een aantal vrijwilligers, en vooral heel veel onderlinge gezelligheid, dat blijkt wel uit bijgaande foto’s.

Iedereen was dan ook van mening dat dit concept zeker voor herhaling vatbaar is.

Dank aan een ieder die zijn of haar steentje heeft bijgedragen aan dit gezelligheidsfeestje. 

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.