menu Home
Algemeen

Kom je met mij een herfstwandeling maken? Maar een kopje koffie is ook gezellig!

Paul | 3 oktober 2022

U kent vast wel de kaarten van Facet Ridderkerk die twee keer per jaar te vinden zijn in Ridderkerk. De sociaal werkers van Facet Ridderkerk hebben weer een leuke nieuwe kaart om te verspreiden rondom de Week tegen Eenzaamheid en nu de herfst zijn intrede doet.

Vindt u het ook zo leuk om een kaartje te ontvangen en/of iemand te verrassen? Op meerdere plekken in Ridderkerk staan ook dit najaar weer gratis postkaarten die u kunt meenemen.

Door een kaartje mee te nemen en te versturen, kunt u een groot gebaar maken naar iemand. Verstuur de kaart naar iemand die een opkikker kan gebruiken of waarvan u vermoed dat hij/zij eenzaam is. Of stuur het kaartje naar iemand die veel voor u heeft gedaan. Er zijn genoeg redenen om een kaart te sturen, maar vaak vergeten we dit door het alledaagse leven.

Facet Ridderkerk moedigt iedereen aan om één of meerdere kaarten mee te nemen. Want wie ontvangt er nou niet graag een leuke verassing in de brievenbus? Wellicht tovert u bij iemand een glimlach op het gezicht. Dat is veel waardevoller dan u misschien denkt. De kaarten zijn onder andere verkrijgbaar bij Facet Ridderkerk locatie Schoutstraat, WVC Bolnes, WVC West, het gemeentehuis, Trefpunt Oost, Foodcompany, de Kledingbank en WVC Slikkerveer.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.