menu Home
Algemeen

Wandel4daagse 55+ dag 2

Paul | 13 september 2022

door Corine Stolk

Vandaag ging de tweede dag van de Wandel4daagse 55+ van start.

Hoewel er vanmorgen nog enkele donkere wolken te zien waren, hielden we het vanmiddag droog, behalve dan de zweetdruppeltjes die hier en daar te voorschijn kwamen.
Zoals intussen bekend is, doen er dit jaar drie tehuizen mee, tot nu toe een record.
Van de nieuwkomer Het Anjerhuis doen er 16 van de 22 bewoners mee aan de Wandel4daagse. Een hele fraaie score. De oudste deelnemer zou overigens weleens uit de Reyerheem kunnen komen. We hebben het dan over Ali, 94 jaar jong, die daar overigens pas in augustus van dit jaar is komen wonen.
Tot zover de cijfertjes.

Vandaag was Plein Oost het trefpunt van de deelnemers en hun begeleiders. Ieder tehuis had weer haar eigen route daar naartoe gekregen en gelopen, en het is en blijft uitermate bijzonder dat iedereen daar toch ongeveer op hetzelfde tijdstip aankomt. De interne mens werd deze keer verzorgd door de supermarkt Boon’s. Er was een groot assortiment aan diverse pakjes vruchtensap, lekkere koeken, schijfjes komkommer en snoeptomaatjes.
Dank daarvoor en sorry voor het feit dat we al heel subtiel kenbaar maakten volgend jaar nog iets meer te verwachten omdat het dan een jubileumjaar is. Het lijkt allemaal zo ondankbaar maar zo is het natuurlijk niet bedoeld, er wordt nu al uitgekeken naar het eerste lustrum.
Op enig moment was het tijd om weer huiswaarts te keren en dat ging wederom via een andere route. Morgen staat de derde dag voor de deur en dan gaan we zien waar die ons brengt.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.