menu Home
Algemeen

Workshop ‘Vrijwilligerswerk, iets voor jou?’

Paul | 12 september 2022

Denk je er wel eens over om vrijwilligerswerk te gaan doen maar weet je niet wat de mogelijkheden zijn, wat er bij komt kijken en wat er bij jou past? De Vrijwilligersacademie organiseert op maandag 26 september van 10.00 tot 12.00 uur de workshop ‘Vrijwilligerswerk, iets voor jou?’

In de workshop ontdek je wat vrijwilligerswerk is, wat de motieven zijn om vrijwilligerswerk te gaan doen, voorbeelden van vrijwilligersorganisaties- en functies. De rechten en plichten als vrijwilliger worden besproken en er wordt een interessetest gedaan. In een ontspannen sfeer maak je zo kennis met de wereld van vrijwilligerswerk. De workshop is bedoeld voor inwoners van Ridderkerk die overwegen om vrijwilligerswerk te gaan doen en zich willen oriënteren. De workshop vindt plaats van 10.00 tot 12.00 uur bij Facet Ridderkerk, Schoutstraat 5. Deelname is gratis.

Aanmelden kan tot 22 september via de Vrijwilligersacademie op www.facetridderkerk.nl/vrijwilligerssteunpunt/ of via inschrijven.vsp@facetridderkerk.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Facet Vrijwilligerssteunpunt via 0180 – 430 440 of vrijwilligerssteunpunt@facetridderkerk.nl.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


 • SweetieHoneyPie
 • Bloemenhuis van der Waal
 • Daniëlle Kookt & Zo
 • Laatste Nieuws
 • @SelliciousCakes · Bakkerij
 • Ata Welzijn & Zorg
 • Kledingreparatie & Stomerij
 • Kies je player!

 • Onderweg luisteren

  Riderkerk FM is natuurlijk ook onderweg te beluisteren via

 • Buma / Sena
 • Categorieën
 • Archieven
 • Categorieën
 • MetaThis website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.