menu Home
Algemeen

Vrijwilligersmarkt in de Bibliotheek AanZet

Paul | 12 september 2022

Aanstaande zaterdag van 11.00 tot 14.30 uur is er een gezellige Vrijwilligersmarkt in de Bibliotheek AanZet. Een breed veld van vrijwilligersorganisaties presenteert zich met hun vacatures uit de cultuur, zorg, natuur, sport en welzijn. Iedereen is welkom om te komen kijken bij de vele vacatures of een gesprek aan te gaan met medewerkers van de verschillende organisaties. Ook kan men een interessetest doen.

Rondom de markt zijn er diverse activiteiten. RTV Ridderkerk zorgt voor een muziekje en ontvangt live gasten aan tafel voor het programma ‘Prettig Weekend’. Kinderen kunnen met diverse materialen iets leuks maken in de Maakplaats. De TukTuk ijskar verrast bezoekers van de markt tussen 12.30 en 14.00 uur met een ijsje. Wethouder Fleur Stip zal de vrijwilligersmarkt openen.

Wil je actief worden als vrijwilliger en weten wat er allemaal te doen is? Kom dan langs! De Vrijwilligersmarkt is van 11.00 tot 14.30 uur, de toegang is vrij.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Facet Vrijwilligerssteunpunt via 0180 – 430 440  of vrijwilligerssteunpunt@facetridderkerk.nl.  

Foto: Bibliotheek Aanzet

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.




This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.