menu Home
Algemeencultuur

Opening Taalfestival door Prinses Laurentien

Paul | 8 september 2022

Van 8 tot en met 14 september 2022 is het de Week van Lezen en Schrijven. De Bibliotheek AanZet besteedt dan extra aandacht aan taal- en rekenvaardigheid. Zo organiseren zij op 8 september in de Bibliotheek Ridderkerk Centrum het Taalfestival: een dag waarbij geletterdheid op een interactieve manier centraal staat, met als speciale gast Prinses Laurentien – oprichter van Stichting Lezen en Schrijven.

Om 15.00 uur werd het Taalfestival officieel geopend door Prinses Laurentien. Zij nam deel aan een aantal programmaonderdelen, zoals de Human Library en het rondetafelgesprek. Daarnaast kreeg ze een rondleiding door het gebouw.

https://www.debibliotheekaanzet.nl/activiteiten/taalfestival-ridderkerk

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.