menu Home
cultuur

Literaire avond met Annejet van der Zijl

Paul | 31 augustus 2022

Cascade bestaat 25 jaar en dat gaan wij vieren. Onder andere met deze unieke literaire avond. In de geschiedenis van Cascade hebben er vele schrijvers op ons podium gestaan. Deze bijzondere avonden organiseerden wij altijd in goede samenwerking met Bibliotheek Aanzet Hendrik-Ido-Ambacht. Al 25 jaar huizen zij al in ons pand en proberen wij, waar het mogelijk is, elkaar te versterkten. Enige tijd hebben de literaire avonden ontbroken in het programma. In ons jubileum keert de literaire avond weer terug. Dit keer met schrijfster Annejet van der Zijl.

Annejet van der Zijl is een van de bekendste en meest gelezen schrijvers van ons land. Ze schreef tot dusver zeven non-fictieboeken en één fictieboek, die allen bestsellers werden. Voor haar totale oeuvre ontving ze onder andere de Gouden Ganzenveer en de Amsterdamprijs voor de Kunst. Tijdens deze literaire avond wordt ze op het podium geïnterviewd door Ivan Borghstijn.

In de ticketprijs is een kopje koffie of thee, voorafgaand aan de literaire avond, inbegrepen.

Wanneer:      Zaterdag 10 september aanvang 20.00 uur

Waar:          

Stichting Cascade
Hoge Kade 50
3341 BE
Hendrik-Ido-Ambacht

Voor wie:      vanaf 16 jaar en ouder

Prijs: €15,00

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.