menu Home
Algemeen

Welkom bij de voorstelling ‘Het succes van Chahrazad’

Paul | 23 augustus 2022

Donderdag 22 september organiseren ’t Gilde Ridderkerk en de sociaal makelaars van Facet Ridderkerk een theatervoorstelling voor vrouwen in de theaterzaal van het gemeentehuis.

De voorstelling van ‘Woman Connected’ gaat over een vrouw die gevlucht is en haar droom wil verwezenlijken met de opzet van haar eigen restaurant. De werkelijkheid gaat gepaard met vallen en opstaan en alle hobbels die ze onderweg tegenkomt. De taal, de cultuur en de regels. Daarnaast ontdekt ze dat ze moet samenwerken om haar droom uit te laten komen. Succes kent vele gezichten. Wie en wat bepaalt het of je succesvol bent of niet? Hoe belangrijk is succes? Door middel van deze theatervoorstelling gaat ‘Woman Connected’ een divers gezelschap van vrouwen, aan de slag met het thema succes!

We nodigen alle Ridderkerkse vrouwen uit om deze voorstelling bij te wonen. Na afloop is er gelegenheid tot een gesprek en een hapje en drankje. Inloop is vanaf 9.30 uur. De voorstelling begint om 10.00 uur en wordt geopend door wethouder Stip. Neem een (zelfgebakken) lekkernij mee als entreebewijs of koop een kaartje voor 5 euro.

Aanmelden voor 4 september via sociaalmakelaar@facetridderkerk.nl of stuur een appje naar Yolanda Hekkert via 06 – 283 476 06. Tot 22 september!

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.




This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.