menu Home
Algemeen

Tentweek Slikkerveer weer terug in het Electropark

Paul | 12 augustus 2022

RIDDERKERK – Na twee digitale tentweken zullen er de laatste week van de zomervakantie weer twee grote tenten in het Electropark in Slikkerveer staan. De jaarlijkse tentweek vanuit de Wilhelminakerk Slikkerveer zorgt voor allerlei activiteiten voor kinderen en jongeren en brengt een christelijke boodschap. Dit jaar is het thema “Alles andersom!”.

4 t/m 9 jaar

Kinderen van 4 tot 9 jaar zijn van 16 t/m 19 augustus welkom in de grote witte tent. Daar zal elke ochtend van 10:00-12:00 en in de middag van 14:00-16:00 tent zijn. In de ochtenden gaan we zingen, knutselen, hoor je een Bijbelverhaal en kijken we naar een poppenkast en sketch. We hebben op dinsdagmiddag een vossenjacht, op woensdagmiddag spelletjes en op donderdagmiddag een voorstelling van Kindertheater Onwijz. De vrijdagochtend sluiten we feestelijk af met pannenkoeken eten tot 13:00 uur.

Kinderen van 4 t/m 9 jaar kunnen van tevoren worden ingeschreven via onze website: www.wilhelminakerkslikkerveer.nl

9 t/m 13 jaar

Dezelfde tijden als van de 4 t/m 9 gelden ook voor de jeugd van 9 t/m 13 jaar. Je bent van harte welkom elke ochtend en middag in de kleinere tent. In de ochtenden gaan we zingen, knutselen, hoor je een Bijbelverhaal en is er een sketch. Dinsdagmiddag beginnen we sportief met een Zeskamp, woensdagmiddag is er een groot spel, donderdagmiddag een voorstelling van Kindertheater Onwijz en vrijdag sluiten we de ochtend af met pannenkoeken eten tot 13:00.

13+

Voor de 13+ zijn de tentactiviteiten op de avonden vanaf 19:30 uur op 15 t/m 18 augustus. Op maandagavond wordt er gestart met een BBQ. Op dinsdagavond worden de jongeren uitgedaagd met een sportief spel. Op woensdagavond wordt een goede film vertoond en op donderdagavond is de afsluiting met een groot tactisch spel. Iedere avond wordt afgesloten met een lekkere hap.

Op zondagochtend 21 augustus is er om 09:30 uur in de Wilhelminakerk een kerkdienst die in het teken staat van de tentweek. Iedereen is van harte welkom!

Kijk voor meer informatie op onze website www.wilhelminakerkslikkerveer.nl of volg ons via Facebook of Instagram!

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


 • SweetieHoneyPie
 • Bloemenhuis van der Waal
 • Daniëlle Kookt & Zo
 • Laatste Nieuws
 • @SelliciousCakes · Bakkerij
 • Ata Welzijn & Zorg
 • Kledingreparatie & Stomerij
 • Kies je player!

 • Onderweg luisteren

  Riderkerk FM is natuurlijk ook onderweg te beluisteren via

 • Buma / Sena
 • Categorieën
 • Archieven
 • Categorieën
 • MetaThis website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.