menu Home
Algemeen

Andere openingstijden Facet Ridderkerk

Paul | 18 juli 2022

Het kantoor van welzijnsorganisatie Facet Ridderkerk aan Schoutstraat krijgt andere openingstijden en is vanaf 1 augustus elke dag geopend van 09.00 tot 17.00 uur met uitzondering van vrijdagmiddag.

Voorheen was het kantoor open vanaf 08.30 uur. De nieuwe openingstijd geldt voor alle doordeweekse dagen van maandag t/m vrijdag. De sluitingstijd blijft ongewijzigd. Het kantoor aan de Schoutstraat sluit elke dag om 17.00 uur met uitzondering van vrijdagmiddag, dan is het kantoor open tot 12.30 uur. Ook met deze kleine aanpassing van de openingstijden is iedereen van harte welkom voor vragen, informatie of afspraken met een van onze collega’s. Het vaste team van baliemedewerkers ontvangt u met een grote glimlach en een lekker kopje koffie.

Stichting Facet Ridderkerk is de welzijnsorganisatie binnen de gemeente Ridderkerk. Facet werkt samen met de gemeente en verschillende organisaties op het gebied van sport, recreatie, jongerenwerk, ouderenwerk, wijkwerk, vrijwilligerswerk en maatschappelijke dienstverlening. Voorop staat dat we samen met de inwoners van Ridderkerk willen werken aan een fijne en sociale leefomgeving waar iedereen zijn (vrije) tijd zinvol kan besteden.

Heeft u vragen of bent u benieuwd wat Facet voor u kan betekenen? Kom langs op ons kantoor of bel naar 0180 – 432 350 of kijk op de website www.facetridderkerk.nl.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.