menu Home
Sport

Frenoflex Kunststofvloeren blijft hoofdsponsor Slikkerveer

Paul | 20 juni 2022

door Arjan ’t Jong

Voetbalvereniging SV Slikkerveer heeft het contract met de huidige hoofdsponsor Frenoflex Kunststofvloeren BV verlengd. Eigenaar Ron Noorlander en SV Slikkerveer voorzitter Rinus Hitzert zetten hun handtekening onder een nieuwe overeenkomst, die de voetbalvereniging van het Reijerpark tot en met 2024 aan elkaar verbindt.

,,Als vereniging zijn we hier heel erg blij mee, want het geeft een hele grote zekerheid en stabiliteit voor de vereniging. Daarnaast zijn wij er net zo trots op als Ron en Danny dat zij bij ons de hoofdsponsor zijn. Ruim twintig jaar zijn zij al verbonden aan ons vereniging, waarvan het grootste deel als hoofdsponsor’’, vertelt voorzitter Rinus Hitzert.

Foto: Roelie ’t Jong

Rinus Hitzert en Ron Noorlander verlening Frenoflex BV als hoofdsponsor

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.