menu Home
Sport

Handbal vereniging Saturnus’72 is 50 jaar, meldt je aan voor de reünie!

Paul | 12 juni 2022

door Hans Muntz

Op vrijdag 24 juni staat Saturnus’72 stil bij het feit dat de club al weer ruim 50 jaar bestaat. Hiervoor is het clubhuis op het Reyerpark in Ridderkerk vanaf 19.30 uur open voor een reünie.

Met een hapje en drankje staan we stil bij het feit dat de handbalvereniging uit Ridderkerk al weer 50 jaar bestaat. Inmiddels is de club uitgegroeid tot een sportvereniging die een samenwerking is aangegaan met Conventus uit Zwijndrecht en DES’72 uit Papendrecht. Onder de naam Drechtsteden spelen veel teams in de eigen zaal, het veld en op het zand. De jongste jeugd komt nog uit onder de naam van Saturnus’72.

In die 50 jaar zijn er heel wat mensen lid geweest van de handbalclub uit Ridderkerk of hebben er op één of andere wijze veel mee te maken gehad. Daarom willen wij deze mensen uitnodigen om langs te komen op de reünie. Kijk hiervoor ook eens op de Facebook pagina van Saturnus’72. Hier ziet u momenteel al een collage van de vele foto’s uit het roomrijke verleden.

Laat ons weten of u op vrijdagavond 24 juni 2022 aanwezig wil/kan zijn? Stuur voor 20 juni een e-mail aan het adres; jubileum@saturnus72.nl.

Heeft u andere vragen en/of opmerkingen dan kunt u dit ook via dit mailadres aan ons laten weten.

Op de foto het complex van Saturnus’72 op het Reyerpark

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.




This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.