menu Home
Algemeen

Vervoer nodig? Maak een afspraak met AutoMaatje

Paul | 23 mei 2022

Heeft u vervoer nodig naar het ziekenhuis, een hulpverlener, de winkel of een andere afspraak? U kunt een beroep doen op ANWB AutoMaatje. Een vrijwilliger van Facet Ridderkerk neemt deze taak graag op zich. De vrijwilliger haalt u thuis op en brengt u naar uw afspraak.

AutoMaatje vervoert minder valide inwoners van Ridderkerk van A naar B. Zowel binnen als buiten Ridderkerk en soms ook in het weekend. Heeft u zelf niet de mogelijkheid om ergens te komen, al dan niet tijdelijk, dan kunt gebruik maken van ANWB AutoMaatje. Dit is een vervoersservice waarbij vrijwillige chauffeurs met hun eigen auto inwoners van Ridderkerk vervoeren. Er wordt slechts een kleine vergoeding gevraagd van € 0,35 cent per gereden kilometer. Parkeerkosten of andere kosten komen ten laste van de klant. Wilt u zich aanmelden voor een rit dan kunt u telefonisch contact opnemen met Facet Ridderkerk via 0180 – 432 350. Een rit dient wel minimaal 2 dagen van te voren aangevraagd te worden. Wilt u chauffeur worden bij deze dienst? Neem dan contact op met Facet Ridderkerk en vraag naar Jacqueline Revier of u kunt mailen naar jacqueline.revier@facetridderkerk.nl.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.