menu Home
AlgemeenSport

Handbal vereniging Saturnus’72 is 50 jaar en is op zoek naar oude bekende!

Paul | 20 mei 2022


door Hans Muntz:

In februari 2022 was de handbalvereniging Saturnus’72 alweer 50 jaar oud. Een mijlpaal om bij stil te staan. Maar een virus zorgde ervoor dat er geen festiviteiten gehouden konden worden. Maar wij willen deze mijlpaal alsnog vieren met al die mensen die op de één of andere wijze met de handbalvereniging te maken hebben gehad. Vrijdag 24 juni is het clubhuis op het Reyerpark vanaf 19.30 uur open voor een reünie.

In die 50 jaar zijn er heel wat mensen lid geweest van de handbalclub uit Ridderkerk of hebben er op één of andere wijze veel mee te maken gehad. Helaas zijn we een aantal van deze mensen uit het oog verloren. Daarom willen wij via zoveel mogelijk kanalen proberen de mensen van weleer te achterhalen en het feestje mee te vieren.

Saturnus’72 zoekt daarom oud leden, sponsors en mensen die veel met de club te maken hadden. Laat ons weten of u op vrijdagavond 24 juni 2022 aanwezig wil/kan zijn? Stuur een e-mail aan het adres; jubileum@saturnus72.nl.

Saturnus’72 werkt momenteel innig samen met de handbalverenigingen Conventus uit Zwijndrecht en D.E.S.’72 uit Papendrecht. Onder de naam Drechtsteden komen diverse teams uit in de wedstrijdsport of bij de recreanten.

Heeft u andere vragen en/of opmerkingen dan kunt u dit ook via dit mailadres aan ons laten weten.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.