menu Home
Sport

Ridderkerk FM Sportnieuws: Handbalsters Drechtsteden ongeslagen kampioen.

Paul | 26 april 2022

door Hans Muntz

Het midweekse handbal damesteam van Drechtsteden is maandagavond ongeslagen kampioen geworden. Het Berkelse T.O.G.B. werd met 23-2 verslagen. Maar één keer werd een punt verspeelt. Bij H.V.O.S., de uiteindelijke nummer twee, werd het uit 13-13. Thuis werd de concurrent met 19-9 verslagen.

Het damesteam van Drechtsteden deed dit seizoen voor het eerst mee aan de midweekse competitie. Eerdere pogingen om mee te doen stranden door de corona maatregelen. Deze competitie is opgezet om handballers in de gelegenheid te stellen door de week met hun sport bezig te zijn. In het Drechtsteden team spelen diverse speelsters die jarenlang in de competitie hebben gespeeld voor Saturnus’72 en Conventus. Het team is na 15 van de 18 wedstrijden met een ongelofelijke stand kampioen geworden. Er werden 29 punten gehaald uit 15 wedstrijden met een doelsaldo van 341 voor en maar 129 tegen. Met deze overwinning kon coach Tieno Bos opnieuw een prijs aan zijn palmares toevoegen.  

Ongeslagen kampioen, foto Hans Muntz

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


 • SweetieHoneyPie
 • Bloemenhuis van der Waal
 • Daniëlle Kookt & Zo
 • Laatste Nieuws
 • @SelliciousCakes · Bakkerij
 • Ata Welzijn & Zorg
 • Kledingreparatie & Stomerij
 • Kies je player!

 • Onderweg luisteren

  Riderkerk FM is natuurlijk ook onderweg te beluisteren via

 • Buma / Sena
 • Categorieën
 • Archieven
 • Categorieën
 • MetaThis website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.