menu Home
cultuurRegio

Kees Versluys met The Elvis in Memory Orchestra in AFAS Circustheater

Paul | 24 april 2022

2 Mei 2022 brengt Kees Versluys samen met “the Elvis in Memory Orchestra” een weer een weergaloze show in het Scheveningse AFAS Circustheater. De museale omlijsting met Elvis items en Elvis gerelateerde items is in handen van Robin Klarenbeek, tevens een grote persoonlijke vriend van Kees. De show staat geheel in het teken van de Stichting KWF Kankerbestrijding, waar een aanzienlijk deel van de kaartopbrengst naar toe zal gaan. Dit in navolging van de vele goede doelen welke Elvis maar wat graag steunde. Wat blijkt uit zijn grote “Aloha from Hawaii show” uit 1973, waarvan de opbrengst tevens naar de kankerbestrijding ging. Kaarten zijn al verkrijgbaar vanaf €19,00. Trakteer u zelf en familie, vrienden en kennissen op een unieke en éénmalige show ervaring. De grootste show ooit door een Nederlandse Elvis artiest omlijst door de grootste persoonlijke verzameling Elvis items buiten de Verenigde Staten. En allemaal voor het goede doel. Bestel hier uw kaarten en zorg dat u er bij bent. http://www.stage-entertainment.nl/nl/stp-elvis

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.