menu Home
Algemeencultuur

Filmavond 007 No Time To Die

Paul | 23 april 2022

Op vrijdag 6 mei wordt de Theaterzaal aan het Koningsplein 1 weer omgetoverd tot een ware bioscoopzaal. Op deze avond vertoond Bibliotheek Aanzet alweer de 25ste James Bond film met daarin voor de allerlaatste keer Daniel Craig als James Bond. Vanwege Corona werd deze film meerdere keren uitgesteld en verscheen hij uiteindelijk pas in april 2021 in de bioscoop. Heeft u deze film niet in de bioscoop kunnen zien of wilt u hem nog een keer zien dan is nu de kans!
Vanwege de lengte van de film zal er halverwege een korte pauze worden gehouden voor een drankje.

In deze film zien we dat James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich heeft gelaten en nu een rustig bestaan leidt op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden.
Wanneer: 6 mei 2022 Aanvang: 19.30 uur
Locatie: Theaterzaal Koningsplein 1 Ridderkerk
Kosten: € 7,00 inclusief 1 consumptie verzorgd door Grandcafe Burgerzaken
Kaarten zijn verkrijgbaar via www.debibliotheekaanzet.nl of aan de balie van de bibliotheek.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.