menu Home
Algemeen

Boodschappenmaatjes gevraagd

Paul | 19 april 2022

Om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen hebben ouderen af en toe wat praktische hulp nodig, bijvoorbeeld bij het doen van boodschappen. Bij de Boodschappenservice van Facet helpen vrijwilligers ouderen die door lichamelijke beperkingen zelfstandig geen boodschap meer kunnen doen. Men kan samen met het maatje boodschappen doen of de vrijwilliger doet dit voor de oudere.

Vanwege de behoefte aan boodschappenhulp is er plaats voor nieuwe boodschappenmaatjes.
Meestal doe je wekelijks boodschappen, of om de week. Er is een vergoeding voor de kosten van de benzine en eventuele parkeerkosten.


De boodschappenservice is een onderdeel van het Maatjesproject voor ouderen van Facet Ridderkerk. Naast het doen van een boodschap wordt er vaak prijs gesteld op een praatje. Door je in te zetten als vrijwilliger voor de boodschappenservice ben je van betekenis voor senioren in Ridderkerk die ondersteuning nodig hebben. Je maakt deel uit van een team van vrijwilligers die werken in een prettige en informele omgeving.

Heb jij interesse? Bel met de coördinator van het Maatjesproject Junaidah Beun via 0180 – 432 350 of stuur een e-mail naar junaidah.beun@facetridderkerk.nl.

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.