menu Home
Algemeen

Eieren zoeken bij de Natuurvereniging Eiland IJsselmonde

Paul | 3 april 2022

Op woensdagmiddag 20 april organiseert de Natuurvereniging Eiland IJsselmonde, van 14.30 tot 15.30 uur in het NME-gebouw in het Reyerpark, Kastanjelaan 27 te Ridderkerk een ‘Speurtocht naar eieren’, maar dan heel anders. De speurtocht is bedoeld voor kinderen vanaf groep 3 van de basisschool.

Als je denkt dat je na Pasen wel genoeg hebt van paaseieren, chocolade eieren, verstopte eieren en gekookte eieren, doe dan mee aan deze speurtocht.

Er kunnen 20 kinderen meedoen. Deelname is gratis. Geef je op via mailadres elly.bras@kpnmail.nl  en vergeet niet je naam, je leeftijd en een telefoonnummer van en ouder of verzorger, die we zo nodig kunnen bellen tijdens de activiteit, te vermelden.    

Written by Paul

Comments

This post currently has no comments.

Leave a Reply


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.